Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

FETÖ soruşturması kapsamında medya yapılanması iddialarına ilişkin bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında gazetecilerin de bulunduğu 35 kişi hakkında gözaltı kararı var. Hakkında gözaltı kararı verilen Ergun Babahan, Prof. Dr. Osman Özsoy  ile Şemsettin Efe’nin yurtdışında olduğu tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Murat Çağlak tarafından yürütülen FETÖ’nün medya yapılanması soruşturmasında 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Evlerinde arama yapılan 9 kişi gözaltına alındı.

Hakkında gözaltı kararı verilen Ergun Babahan, Prof. Dr. Osman Özsoy ile Şemsettin Efe’nin yurtdışında olduğu tespit edildi.

ERGUN BABAHAN YUNANİSTAN'A KAÇTI

Osman Özsoy ve Şemsettin Efe'nin terörist başı Gülen'in yanına kaçtığı belirtilirken gazeteci Ergun Babahan'ın Yunanistan'da olduğu öğrenildi. 2 Mayıs 2012’de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından attığı “Bu kupa Amerika’ya girsin” tivitiyle Fethullah Gülen’e mesaj göndermişti.

GÖZALTINDAKİ 9 İSİM

Operasyonda İstanbul’da hurriyet.com.tr editörü Dinçer Gökçe, Nurullah Öztürk, Rasih Yılmaz , Murat Aksoy, Abdullah Alparslan Akkuş, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap; Ankara’da Ömer Şahin; Kocaeli’nde ise Ayhan şimşek gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.