Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Fetullah Gülen korkudan her gece bakın ne yapıyor!
FETÖ'nün Pensilvanya'da yaşayan elebaşısı Fetullah Gülen'in, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasındaki durumuna ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Korku içinde yaşayan Gülen, ciddi böbrek rahatsızlığı olduğu halde ABD'den tıbbi destek almıyor. Suikast korkusuyla da her gece başka odada uyuyor.

BÖBREK HASTASI

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında, ABD'de Gülen ve örgütüne bakışın giderek değişmesi ve iade sürecinin hız kazanması karşısında Gülen, korku içinde yaşamaya başladı. Öyle ki FETÖ elebaşısı, korku nedeniyle doktora bile gidemiyor. Fetullah Gülen, çok ciddi böbrek rahatsızlığı yaşıyor. Bu hastalığın, tedavi edilmemesi durumunda ölümüne neden olabileceği belirtiliyor. Ancak Fetullah Gülen, ABD'li sağlık kurumları ve doktorlarına artık güvenmediği için çiftliğinden dışarı adımını atamıyor, kontrole dışarıdan birilerini çağıramıyor. Gülen'i, örgüt üyesi doktorların evinde tedavi etmeye çalıştığı belirtiliyor. Gülen, kendisine bir suikast yapılacağı korkusuyla da Pensilvanya'daki çiftliğinde, her gece başka bir odada uyuyarak kendini güvence altına almaya çalışıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.