Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Figen Yüksekdağ'dan Menbiç tehdidi

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, örgütün medyasına Türkiye'nin yürüttüğü Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'Yİ DOĞRUDAN ETKİLER"

Menbiç'e yönelik bir operasyonun Türkiye'yi doğrudan etkileyeceğini iddia eden Yüksekdağ, kendince Türkiye'yi tehdit etti. Figen Yüksekdağ, "Menbiç'e dönük bir saldırı harekatının başlatılması ve sürdürülmesi Türkiye'yi doğrudan etkiler. Dün nasıl 6-8 Ekim sürecinde Kobani'nin DAEŞ tarafından işgal edilmesi Türkiye'deki Kürt halkını, bizleri harekete geçirdiyse Menbiç'e yönelik saldırganlık yanıtlanacaktır." şeklinde konuştu.

6-8 EKİM OLAYLARI

6-8 Ekim olaylarında, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın çağrısıyla sokağa çıkan sivil teröristler, ortalığı yakıp yıkarken 50'den fazla kişinin ölümüne sebep olmuştu.

FİGEN YÜKSEKDAĞ'IN SIRTINI DAYADIĞI PYD

Figen Yüksekdağ, geçtiğimiz aylarda terör örgütü PKK ile tüzüğü aynı olması bir yana, yönetici kadrolarının bile son zamanlarda içinde bulunduğu PYD'nin askeri kanadı YPG'yi savunarak, "Sırtımızı PYD'ye dayadık" demişti.

ÇEKİLMEZLERSE VURACAĞIZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fırat Kalkanı operasyonuna ilişkin yaptığı açıklamalarda; terör örgütü PYD'nin Fırat'ın doğusuna çekilmediği takdirde hedef olacağını söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yaşar 8 yıl önce

Senin ırzına tüm türkiye be kadın....Yahudi veledi haysiyetsiz.sizin gibiler satılık hayat kadınından da beter..

Avatar
Isimsiz 8 yıl önce

Bir tek kelime kürtçe bilmeyen bu maymun asıllı veled kürt halkının siyasî parti başkanı(ısrail amerika ajanı) geçenlerde Ağrı ilinde yaptığın mitingi gördük 15 kişi
Siz daha neyin pesindesiniz
Aramıza fitne koymaktan çıkında türk kardeşlerimizle birlikte huzur içinde yaşayalım

Avatar
taner 8 yıl önce

bu karıyı artık göz altına alın yav resmen teröre destek verip vekili bulunduğu milleti tehdit ediyor..

Avatar
vatan sever 8 yıl önce

Fetöcülere yapılan anında gözaltı tutuklama ve mal varlıklarına el konulma kararı, artık bu örgütlere de aynısı yapılarak yola devam edilmelidir. Türk halkı bu devletin arkasındadır ve hiç kimseden korkucak durumda olmadığını ispatlamıştır. PKK DHKPC gibi tüm örgütlere bu ohal kapsamında müdahale edilip gerekenler derhal yapılsın. Neden yapılmadığını anlıyamıyoruz bir yetkili buna cevap vermeli siz değerli basın organlarına sesleniyoruz bu konuyu lütfen sık sık gündeme getirirmisiniz.