Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Figen Yüksekdağ'ın kafasına gaz fişeği isabet etti! O anlar kameralara yansıdı

 

Sokağa çıkma yasağının olduğu Silvan'a giden HDP'lilere polis müdahale etti. Olaylar sırasında gaz fişeği Figen Yüksekdağ'ın kafasına isabet etti. Ertuğrul Kürkçü de yoğun gazdan etkilendi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, terör örgütü PKK'ya yapılan operasyonlar nedeniyle sokağa çıkma yasağının bulunduğuDiyarbakır'ın Silvan ilçesine gitti.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Basın açıklaması yaptıktan sonra yola çıkan Yüksekdağ ve beraberindekiler, polisin uyarılarına rağmen yürümek isteyince polisin müdahalesiyle karşılaştı.

FİŞEK, YÜKSEKDAĞ'IN KAFASINA İSABET ETTİ


Protestocuların saldırısına güvenlik güçleri tazyikli suyla karşılık verdi. Çıkan olaylardapolis tarafından atılan gaz fişeği Figen Yüksekdağ'ın kafasına isabet etti.

Müdahalede HDP Mersin Milletvekili Ertuğrul Kürkçü de nasibini aldı. Yaşanan olaylarla ilgili HDP'nin resmi Twitter hesabından da açıklama yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkan 8 yıl önce

VURUR KAFAYA GAZ FİŞEĞİ BÖYLE MAL MAL BAKARSIN BİR TANESİ