Öne Çıkanlar tam tasdik pelin batu ağladı fetö - izmir adliyesi- pdy- terör örgütü azeri vekil cıa ajanı

Irma kasırgası Florida eyaletini de vurdu. Key West kentinde bir sürücü şiddetli rüzgar nedeniyle aracının kontrolünü kaybederek ağaca çarptı ve hayatını kaybetti. 

YARIM METREYİ GEÇEN SU SEVİYESİ

Irma kasırgasının saatteki hızı yaklaşık 210 kilometreye ulaştı. Amerikan filmlerinin ve dizilerinin vazgeçilmez mekanı Miami'de su baskınları ve sel meydana geldi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bir vinç gürültüyle devrildi.

ABD'de Irma Kasırgası ilerliyor

1 MİLYONDAN FAZLA İNSAN ELEKTRİKSİZ

Florida eyaletinde nüfusun yaklaşık üçte biri (6,5 milyon kişi) için zorunlu tahliye kararı alındı. 1 milyondan fazla kişinin elektriksiz kaldığı gelen haberler arasında. 

ABD'de Irma Kasırgası ilerliyor

KASIRGA EYALET BOYUNCA İLERLİYOR

Yetkililer, Irma kasırgasının saatler içinde Florida eyaletinin kuzeybatısına doğru ilerleyeceğini bildirildi. Irma kasırgasının Fort Myers ve Tampa şehirlerini etkisi altına alacağı tahmin ediliyor.

ABD'de Irma Kasırgası ilerliyor

4 EYALETTE DAHA ACİL DURUM

Sadece Florida'da değil, öte yandan Kuzey Carolina, Güney Carolina, Georgia ve Virgina eyaletlerinde de kısmen veya eyalet genelinde acil durum ilan edildi, hortum alarmı verildi. 

Irma kasırgası ABD'den önce Karayipleri vurmuş ve 27 kişi hayatını kaybetmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.