Öne Çıkanlar rusya haber abd terörist başı EKREM İNCEL

Fırtına obüsleri Azez'deki PYD mevzilerini vuruyor!

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, Türkiye sınırının hemen karşısındaki Azez ilçe merkezine 500 metre yaklaşmıştı.

TSK OPERASYON BAŞLATTI

Azez'in etrafında konuşlanan PYD'ye karşı TSK bugün operasyon başlattı. Fırtına obüsleri PYD mevzilerini bombardıman altına tuttu.

Operasyonda Azez ile Minniğ Havaüssü arasındaki Maranaz köyüne 1 kilometre mesafede bulunan bir PYD üssü TSK'nın Fırtına obüsleriyle yerle bir edildi.

İKİ GÜN ÖNCE YPG ELE GEÇİRMİŞTİ

Suriye’deki savaşın kaderini belirleyecek olan Halep cephesinde terör örgütü PKK bağlantılı YPG iki gün önce stratejik Miniğ Hava Üssü’nü ele geçirmişti. YPG'nin sonrasında Türkiye sınırında bulunan ve muhaliflerin can damarı olarak bilinen Azez kasabasına operasyon başlattığı biliniyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y.KELEŞ 8 yıl önce

CHP ve HDP' den gerekli izinler alınmıştır herhalde.
Allah yar ve yardımcıları olsun.