Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz İlyas İlbey CHP rusya

Fıstığın içinden bakın ne çıktı?

İstanbul polisinden otogarda silah operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan operasyon sonrasında İstanbul Otogarı'nda gözaltına alınan bir kişinin çantasında bulunan fıstık kutuları içinde 2'si Glock marka olmak üzere 4 adet silah ele geçirdi.


İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri , doğu illerinden İstanbul'a silah ve uyuşturucu madde sevkiyatı ihbarı üzerine harekete geçti. Şüpheli M.Y polis tarafından takibe alındı.


Yapılan operasyon sonrası M.Y Bayrampaşa'da bulunan Büyük İstanbul Otogarı'nda yakalandı. Şahsın çantasını açan ekipler, iki adet fıstık kutusu tespit etti.


Kutuları açan polis, fıstıkların arasına saklanmış, 2 adet Glock marka 9 mm tabanca, bu tabancalara ait 2 adet şarjör ve 2 adet fişek,1 adet Taurus marka 9 mm tabanca, bu tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet tabanca söküp takma aparatı ve 1 adet kabza ek aparatı, 1 adet P.Beretta marka 6,35 mm tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 1 adet fişek, ele geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.