Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Flaş! Putin'den Türkiye açıklaması!
TSK'nın düşürdüğü Rus uçağı sonrası tırmanan gerilim devam ediyor.Konu ile ilgili de Rusya cephesinden ard arda açıklamalar geliyor.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den bir açıklama daha geldi.

"Türkiye, Rus-Türk ilişkilerini çıkmaza sürüklemek istiyorlar gibi görünüyor. Buna üzülüyoruz. Türkiye bilinçli olarak ilişkileri çıkmaza sürüklüyor gibi görünüyor. Uçağımızın düşürülmesi uluslararası hukuka aykırı bir olaydı. Ankara'dan da bu konuda henüz anlaşılır bir açıklama duymadık. Bizden özür dilenmediği gibi, kimse bize zararın telafi edileceğini ya da suçluların cezalandırılacağını da söylemedi. Kimileri teröristleri hoş görüp yasa dışı petrol ticaretinden para kazanıyor. Teröristleri ve onların yasa dışı biçimde petrol, insan, uyuşturucu, sanat eseri ve silah ticareti yapmasının üstünü örtmekle kalmıyor, aynı zamanda bundan milyarlarca dolar kazanıyorlar." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.