Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Fransa'nın en büyük işçi konfederasyonu CGT, başta Paris ve Nantes olmak üzere tüm ülkede 13. kez düzenlediği gösterilerde, toplam 170 bin kişinin yürüdüğünü duyurdu.

POLİS SERT MÜDAHALE ETTİ, YARALANANLAR VAR

Paris ve Nantes'daki gösterilerde polisin göstericilere ve gazetecilere sert muamelede bulunduğu, birçok göstericinin yüzünden, kolundan ve bacağından yaralandığı gözlemlendi.



Yasanın yürürlüğe girmesiyle günlük azami 10 saatlik çalışma süresi 12 saate çıkarıldı. İş sözleşmesinde değişiklik yapmak isteyen çalışanların işten çıkarılabilmesine imkan sağlayan yasa, yarı zamanlı çalışanların haftalık 24 saat olan asgari çalışma süresi düşürürken fazla mesailerde daha az ödeme yapılmasına izin veriyor.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 8 yıl önce

Bunların amina koyum ben bizde olsa endişe duyup katliam var derler kendilerinde olunca sıradan hikaye . Arkadaşlar ülkemizin değerini kıymetini bilelim inaninki özgürlük insan hakları demokrasi en iyisi bizde sahada iyi olcaz inşAllah