Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör Isaac Liev Schreiber

Yeni iş yasası Paris sokaklarını savaş alanına çevirdi.

Fransa'da Hollande yönetiminin yürürlüğe sokmak istediği, işten çıkartmaları kolaylaştıran ve mesai saatlerini artıran düzenleme yine binlerce göstericiyi sokaklara döktü.



Hollande yönetiminin yeni iş yasası teklifini geri çekmesini isteyen sendikalar 4 günlük grev kararı aldı. Fransa'da cuma gününe kadar hayat adeta duracak. Başkent Paris'te ise polis ve göstericiler arasında şiddetli çatışmalar var.

Polis, havai fişek ve taş kullanan göstericilere biber gazıyla karşılık verdi. Avrupa'nın en gösterişli metropolü, yoğun bir gaz bulutunun altına gömüldü. Dün yaşanan şiddetli eylemlerle, günlerce devam etmesi beklenen gerginliğin startı verilmiş oldu.



Birçok sektör salı gününden başlamak üzere dört günlük grev kararı aldı. Greve yol çalışanları, deniz işçileri, öğrenciler, hatta kendilerine yöneltilen şiddet eleştirilerine tepki koymak için polisler de katılıyor. Demiryolu çalışanlarının greviyse, Euro 2016 karşılaşmalarının son bulacağı 11 temmuz'a kadar belirli aralıklarla tekrar edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansevdalısı 8 yıl önce

Bizdeki gerizekalı geziciler gibi kendi ülkesinin polis araçlarını yakacak kadar beyinsizler

Avatar
Yahye Saralar 8 yıl önce

Alma başkasının ahını yanarsın aheste aheste

Avatar
Nusret 8 yıl önce

İnsan haklarını görelim bakalım Demokrasinin beşiği! Fransa'dan

Avatar
Maviakarsu 8 yıl önce

No oldu le patlakmi verdi demokrasi ülkelerunden biri. Eminim bizim kendi ulkemizde olunca hukumete yuklenen yayin organları...orda olunca ne der avrupai ,hukumet dusmani, darbe destekcisi yayin organlarinda görürüz...

Avatar
kenan 8 yıl önce

Nida senin kafan basmıyormu bu haber sitesi öyle haber yapmıyor Türkiye için yapılan o yalan haberlere atıf yapıyor bizim içimizdeki siz ler avrupa lılardan dahada avrupacısınız

Avatar
erkan - Belçika 8 yıl önce

@ Nida : niye zorunuza gidiyor haber tarzi? Ayni tarz haberler Turkiyeye karsi hergun yapiliyor avrupa ulkelerinde. Biraz onlara karsi yapilsa ne olur? Iyi oluyor.

Avatar
Nazim - Danimarka 8 yıl önce

iste sosyalistlerin , kapitalistlerle dansi ve yine sokaga dökülen isci secmenler...

Avatar
Nida 8 yıl önce

Öyle bir haber yaziliyorki neler yazdiklarinin farkina varmadan. Fransaya gitmeyin de ne demek. Grev her yerde var. Fransa alev alev yaniyormus ne alaka. Gelde sinir olma bu habere. Burda da grev oluyor burda da millet eylem yapiyor turizmin oldugu yerdemiymisde olaylar, ordaki arkadaslari aradim hic bir endise edilcek durumun söz konusu olmadigi söylendi. Bilincsiz haberlerle milletin ekmek parasiyla oynuyorlar