Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Fransız Muhabir Philomene Remy, Diyarbakır'ın ardından Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerle görüştü. Sözde güvenlik birimlerinin oluşturduğu mahallelerde teröristleri dinleyen Remy, TSK'nın operasyonlarını ise eleştirdi.

Çatışma bölgelerindeki röportajlarıyla tanınan Philomene Remy, Diyarbakır'ın ardından bu kez Mardin'e gitti.

PKK'lıların hendek kazdığı, teröre destek vermeyenleri göçe zorladığı Suriye sınırındaki Nusaybin'de giden Remy, sözde kurtarılmış mahallelerde, sivillerin arkasına saklanan PKK'lılarla görüştü.

Ajansın resmi sayfasında PKK için terör örgütü nitelemesi yerine Kürdistan İşçi Partisi nitelemesi yaptı. Ajans ayrıca, yabancı gazetecileri bölgeye yaklaştırmadığını iddia etti.

PKK'LILARDAN AYNI OYUN

Remy, Suriye sınırına sadece 2 kilometrelik uzaklıkta bulunan Nusaybin sokaklarını da görüntüledi. PKK'lı teröristlerin, sağlık ekiplerinin girmesine bile izin vermediği mahallelere hendek kazdıkları, barikat kurdukları görülürken, duvarlar da ise Abdullah Öcalan'ın resimleri yer alıyor.

TERÖRİSTLERLE RÖPORTAJ

Fransız ajans ayrıca PKK'lı teröristlerle yapılan röportajları yayınladı. Röportajlarda Türkiye suçlanırken, yabancı gazetecilerin bölgeye girişlerinin yasaklandığı iddia edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alman 8 yıl önce

https://www.youtube.com/watch?v=KAFc1ED_oPs