Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Füze gösteren Rus gemisi bir kez daha Boğaz'dan geçti
Karadeniz'den Akdeniz'e gidişinde, Boğaz'dan geçerken bir Rus askerinin omuzunda taşıdığı füze ile gündeme gelen Rus savaş gemisi Ceaser Kunikov, dönüş yolunda yine Boğaz'dan geçti.

Rus donanmasına ait bir savaş gemisi, İstanbul Boğazı'ndan geçti.

Ege Denizi'nden gelerek dün Çanakkale Boğazı'nı geçen 125 metrelik "Ropucha-I" sınıfı 158 borda numaralı "Caesar Kunikov" adlı gemi, Marmara Denizi'ne geldi.

Sarayburnu önünden ilerleyerek İstanbul Boğazı'nı geçen gemideki bazı üniformalı askerlerin kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptıkları görüldü.

Rus savaş gemisi daha sonra Karadeniz'e doğru seyrini sürdürdü.


Ceaser Kunikov, geçen hafta Karadeniz'den Akdeniz'e gidişinde, Boğaz'dan geçerken bir Rus askerinin füze taşıması nedeniyle gündeme gelmiş, bunu provokasyon olarak gören Ankara Moskova'dan açıklama istemişti.

Rus savaş gemisinin bu seferki geçişinde füze şovu yapılmadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.