Öne Çıkanlar türkiye IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye ışid ahmet davutoğlu

G-20'de bir ilk yaşandı! Erdoğan bayrakları yere serdirmedi (15.11.2015)
Dünya liderleri Antalya'daki G-20 zirvesinde bir araya geliyor. 13 Kasım'da Paris'te gerçekleşen terör saldırıları, zirvenin küresel ekonomi ve göçmen krizi ağırlıklı gündemini bir anda terörle mücadeleye çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın temsil ettiği zirveye ABD Başkanı Obama, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Jinping gibi liderler de katılıyor.



YARIN SONA ERİYOR


Dün Viyana'daki uluslararası müzakerede Suriye'de geçiş süreci için takvim belirlenmişti. Yarın sona erecek G-20'deki Suriye temasları da kritik önemde.

ERDOĞAN BAYRAKLARI YERE SERDİRMEDİ





Hatırlanacağı üzere liderler aile fotoğrafı çekilirken duracağı yeri yerdeki ülke bayraklarından öğrenirlerdi. Erdoğan da her defasında bayrağı yerde bırakmaz alır, cebine koyardı. Bu G-20'de ise yerde ülke bayrakları yerine, ülkelerin isimleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.