Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Cumhuriyet gazetesine yapılan PKK ve FETÖ operasyonunun ardından CHP cephesinden büyük tepkiler gelmişti. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel operasyonun ardından Cumhuriyet gazetesi binasına giderek Erdem Gül ile fotoğraf çektirdi ve desteklerini iletti.

Gürsel Tekin'in, Twitter'dan, Cumhuriyet gazetesine #Özgürbasınsusturulamaz etiketiyle sahip çıktı.




Ancak aynı Gürsel Tekin, 20 Şubat 2015 tarihinde 7 Haziran seçimlerinden sonra iktidara gelmeleri halinde bazı gazeteleri kapatma sözü vermişti.


İLK İŞİMİZ BU KİRLİ GAZETELERİN TAMAMINA EL KOYMAK

Tekin, "Şimdi de Kılıçdaroğlu için yazıyorlar. Kılıçdaroğlu cam gibidir. Ama Davutoğlu’na AKP’lilere bakın nedene bakarsanız bakın kirliliği görürsünüz.  8-9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Sadece el mi koyacağım, buna bulaşmış bütün iş adamlarından hesabını soracağız." açıklamasını yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.