Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Gaziantep'in Nizip ilçesinde trafik kazası! 3 ölü 4 yaralı...

Gaziantep'in Nizip ilçesinde kurban kesip bayramlaşmadan dönen ailenin içinde bulunduğu otomobil, tali yoldan ana yola kontrolsüz çıkmasıyla başka bir otomobille çarpıştı. Şiddetli çarpışma neticesinde iki parçaya ayrılan otomobilde, sürücü, annesi ve kardeşi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Delen Ailesi fertleri Sekili Mahallesi'ne giderek kurban kesti ve akrabaları ile bayramlaştı. Bayramlaşma sonrasında evlerine dönmek üzere yola çıkan Delen ailesi yaşanan feci kaza ile paramparça oldu.

Sürücü Serhat Delen yönetimindeki otomobil tali yoldan çıkarken başka bir otomobille çarpışarak iki parçaya ayrılırken, meydana gelen kazada şoför Serhat Delen ve yanında bulunan annesi Ayşe ve kardeşi Yaşar Delen hayatını kaybetti.

Aynı otomobildeki Müslüm ve Yüksel Delen ile diğer otomobildeki Mehmet Tıraş ile Nurettin Tıraş ise yaralandı.

Yaralıların Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilirken, ağır yaralı olan Mehmet Tıraş'ınsa Gaziantep'e sevk edildiği açıklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.