Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Gaziantep'teki terör saldırısında ölü sayısı yükseldi.

Gaziantep Valiliği, kentte düzenlenen terör saldırısıyla ilgili bir açıklama yaptı.

50 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yapılan açıklamaya göre, hain saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 50'ye yükseldi.

FATMA ŞAHİN 'PROVAKASYONA GELME' HASHTAGİ AÇTI

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, resmi twitter adresinden, 'provokasyona gelme' hashtagi ile uyarıda bulundu. Şahin, paylaşımında, "Kime hizmet ettiği belirsiz teröristler #Gaziantep'ime saldırdı. Başımız sağolsun. Sayın valimiz net bilgileri verecektir" paylaşımını yaptı. Şahin ardından yaptığı yorumda ise, "Bugüne kadar milli iradeyi gasp etmeye çalışanlar hep başarısız, pişman oldular. Bu sefer de olacaklar. Milletimizin kalbi rahat olsun" ifadelerini kullandı.

ŞAMİL TAYYAR SALDIRIYI DAEŞ'İN YAPTIĞINI SÖYLEDİ

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar patlamanın ardından, “FETÖ bıraktı PKK ihanet nöbetini devraldı. Şimdi DAEŞ.. Allah topunuzun belasını versin” dedi.

DAEŞ GÖRÜNÜMLÜ PKK SALDIRI OLABİLİR

Bir iddiaya göre bu saldırı "DAEŞ görünümlü PKK" saldırısı olabilir.. Saldırının Kürt vatandaşlara yönelik yapılmış olması son günlerde Kürtlerin sokaklara dökülüp PKK terörünü kınamasına bir karşılık olabilir. Ayrıca saldırının DAEŞ, PKK ve FETÖ'nün birlikte yaptığı iddia ediliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
teo 8 yıl önce

İdam ida idam.devlet buldugunu gebertsin beslemeyelim