Öne Çıkanlar Ömer İsi otel tanıtım filmi marcelo guedes mistura danimarka meclisi

Genelkurmay'da paralel yapı operasyonu!
Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köse başka bir göreve atanırken, yerine vekaleten Albay Oğuz Akkuş getirildi. Köse'nin, takipsizlikle sonuçlanan "Kozmik Oda" soruşturması kapsamında yapıldığı belirtilen usulsüzlüklere ilişkin görevden alındığı ileri sürüldü.

DAVUTOĞLU: PARALEL YAPI İLE MÜCADELE HER KURUMDA SÜRECEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu görev değişikliği ile ilgili "Bu hukuki bir işlemdir. Genelkurmay'ın kendi mantığı içinde ele alınması lazım. Bürokraside paralel yapı ile mücadelede her kurum gereğini yapıyor. Rasyonel hiyerarşide herkes hesap verme durumundadır. Kimse meşru siyasi otoritenin verdiği talimatlar dışında hareket edemez.TSK dahil paralel yapıyla mücadele sürecek. Hiçbir kurum ayırımı gözetmeden sürecektir" yorumunda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.