Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası verdiği gizli mesaj ve talimatlarına bir yenisini ekledi. Gülen'in son yayınlanan video konuşmasında dikkat çeken bir hareket yaptı.

KOLTUK DEĞİŞTİRDİ

Konuşma yaptığı koltuktan kalkan Gülen, yaklaşık 1 metre uzaklıkta biraz daha yüksekteki başka bir koltuğa oturdu. Diğer koltuğa oturmadan ayakta konuşmasına devam eden Gülen "Evet.. Ben gevezelik ettim. Sizi, esas, kalbinizle başbaşa bırakmak daha uygun ama belki diyeceğiniz küçük bir iki şey vardır; ben de bir şeyleri "dır"lar dururum. Zira insanların ruhunda ma'kes bulmayan sözler, "dırıltı"dan ibarettir. Onları bir adım daha Allah'a yaklaştırmayan her teşebbüs, her adım, her söz, her beyan, bir yönüyle, şeytanın borazanıdır" ifadelerini kullandı. Bu esnada kamera açısı değişti. Gülen konuşmasında ilk defa yaptığı bu hareket örgüt üyelerine "yerinizi değiştirin, harekete geçin, bende ABD'den ayrılacağım" mesajı vermiş olduğu yorumları yapıldı.

"NÖRONLU" MESAJA DEVAM ETTİ

Konuşmasına kısa bir süre daha devam eden Gülen örgüt mensuplarına yönelik başka bir mesaj daha verdi. Daha önceden uyuyan örgüt hücrelerine beklemeleri için emir veren teröristbaşı Gülen, bu hücrelerin harekete geçmesi için yeni talimat verdi. Mesajını şifreli bir şekilde ifade eden Gülen "Şayet, bu yangının şöyle-böyle sızıntısı, sizin nöronlarınızda da kendini hissettirmiyorsa, tembih adına birer iğne vurdurmanızda yarar var. "İman-ı billah" iğnesi, "marifetullah" iğnesi, "muhabbetullah" iğnesi, "zevk-i rûhânî" iğnesi, "aşk u iştiyak" iğnesi vurdurmanız lazım. Yangını görmüyorsa, baktığı halde teessür duymuyorsa, nöronları uyarmak için öyle bir mualece (Bir hususa çalışıp devam etmek, bir işe teşebbüs, bir işe girişmek) gerekli" dedi.

"BEYİNDE 10 MİLYON HÜCRE VAR"

Terörist başı Gülen 8 Eylül'de yayımlanan videosunda uyuyan hücrelerin harekete geçmek için emir beklediğini söyleyerek "Beyindeki 10 milyar hücre harekete geçmek için tenbih bekliyor. Allah onları oraya koyduğuna göre, o kadar asker orada bulunduğuna göre bence onunla çok şeyi fethedebilirsiniz. Ama zannediyorum onlarda uykuda. Çalıştırılmadıklarından dolayı zorlanmadıklarından dolayı" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin 7 yıl önce

İyice kafayı yedi pezevenk

Avatar
Misafir 7 yıl önce

hiç ağlama hesap vereceksin, cezanı bu dünyada çekeceksin.

Avatar
esra 7 yıl önce

yuh bu arada 15 dkdır yorum yapmaya çalısıyorum. ikdebir kapanıyo sayfam.ya bu hala konusabiliyormu. pislik. Müslüman bir alime Hristiyan bir devlet sahip çıkacak hemde Müslüman kanı dökmeyi sevenler yuhh bunada inanan aptallar var. ki haçlılar Müslümanlara eziyet etmemiş ya bunu söyleyebilen adamın imanı sorgulnır.

Avatar
esra 7 yıl önce

Allah senin ve senin gibi olanları helak eylesin belanızı versin inşh. sen kimsinki benim başörtüme teferruat diyebilesin sen kimsinki ihl lerin kapanmasını sağladın. bizim yasadıklarımız göz yaslarımız, puanımızn kesilmesi başörtüsü zulmü. Allahın laneti senin ve senin gibilerin üstüne olsun pislik. söyleyeceğim kuracağım hiçbir söz sana olan nefretimi ifade etmeye yetmiyor

Avatar
KURTULUŞ 7 yıl önce

NASIL BİRİ BU YA ,ALLAHIM BU KULUNUN CANINI AL

Avatar
Serpil 7 yıl önce

Acaba inanan kaldımı bu saatten sonra suratında bile meymenet yok.Ona halâ inanan müslüman olduğunu düşünen varsa ya çok saf yada haindşr vesselam....

Avatar
Uğur 7 yıl önce

Allah belanı versin adi köpek. Terörist başı Fetoş Öcalan diyebiliriz çünkü pkk yı da sen yönetiyorsun

Avatar
Bruxel 7 yıl önce

Insan bukadar sahtekar olabilir halk herseyi anladi bu hain bir cia ajanidir