Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Gülen'in 28 Şubat kurnazlığı!
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci-Yazar Hüseyin Gülerce, 28 Şubat darbesi döneminde Fetullah Gülen'in yaptıklarını anlattı. 

Fetullah Gülen'in  28 Şubat'ta köylü kurnazlığı yaptığını söyleyen Gülerce, "Ve bunu da askerlerin yutacağını zannetti. Ne yaptı? Çevik Bir'e mektup yazdı, elden gönderdi. Mektupta Bir'e övgüler var, TSK'nın o günkü kademesine çok büyük övgüler var. Ardından da Gülen 'isterseniz okulları devredebliriz' diyor" açıklamasında bulundu. Çevik Bir'in geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı da anımsatan Hüseyin Gülerce, "Çevik Bir 'Burada Fethullah Gülen'in bizi kandırmaya çalıştığını anlamamak mümkün mü...' diyor. Gülen onların gönlünü almak için 'isterseniz okulları devlete devredelim' diyor. Köylü kurnazlığı budur. Köylü kurnazlığı şudur; karşındakini çok saf yerine koyarsın, kendini de çok kurnaz zannedersin, kendi menfaatin için her türlü uyanıklığı yapmayı bir huy haline getirirsin" şeklinde konuştu. 

İşte o video;


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.