Öne Çıkanlar türkiye zırhlı ambulans yenişehir LG Nexus 5X fiyatı nedir atatürk heykeli

Paralel Yapı lideri Fethullah Gülen, milli iradenin tercihini kömür ve para karşılığı yaptığını söyleyerek halkı cahillikle suçladı.

"CAHİL HALK KÖMÜR ALIP OY VERDİ"

Gülen, "Cahil halk çoşar,onlar çoştururlar halk da koşar arkalarından. Bazen bir kilo kömüre, bazen on kilo kömüre, bazen yüz liraya, bazen bin liraya peylenen insanlar her zaman olmuştur" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rahmi 8 yıl önce

Sende kendini bi halt sanıp demeç verir oldun ya islam düşmanı hain bedevi insanların hakkını mahşerde nasıl ödeyecen onu düşün

Avatar
hasan yıldırım 8 yıl önce

Milleti cahillikle suçluyor ya. Evet halk cahil olabilir ama hiç değilse kömür almış. Sen ne yaptın? Bırak vermeyi kandırip elindekini de aldın namıssızzz.

Avatar
Selma 8 yıl önce

Kendini bir bok sanıyor milletin parasını topladıtopladı bizde yardım diye yardım ettik ama HELAL etmiyorum ahirette bu adamdan hakkımı alacağım