Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Gülriz Sururi Atatürk hayranlığını abarttı

Gülriz Sururi Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyledi...

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Gülriz Sururi, Habertürk gazetesinden Ekin Türkantos'a açıklamalarda bulundu.

Mustafa Kemal Atatürk hakkında görüşlerini ifade eden Gülriz Sururi, zaman zaman Atatürk'ün uzaydan geldiğini de düşündüğünü söyledi.

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMEYEN BİR KAHRAMAN"

87 yaşındaki Gülriz Sururi, Atatürk'e olan hayranlığını şu sözlerle anlattı; "Cumhuriyet Balosu’nda gözümün önüne hep Atatürk gelir. Ya fraklı ya da smokinli... Şık bir hanımla dans ediyor ya da harmandalı oynuyor. Gözümün önünden gitmeyen bir kahraman. Gelmiş geçmiş Hollywood starlarından daha karizmatik ve şık. Giyinmenin ne kadar önemli olduğunu bilen bir politikacı.
 

"UZAYDAN GELDİĞİNİ DE DÜŞÜNÜRÜM"


Her zaman kendi modasını yaratmış, kişilik sahibi bir karizma. Zaman zaman uzaydan geldiğini de düşünürüm. Çünkü benzeri dahi gelmedi."

"DÜNYAYA İNEN SON KİTAP NUTUK'TUR"

Gülriz Sururi, daha önce Atatürk'e olan hayranlığını anlatırken Nutuk'un dünyaya inen son kitap olduğunu söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kibarcik 7 yıl önce

bu karının mezopotamyaya gıttıgını bılırdum ama hepten menopez delısı oldugu asıkar orta parmak pamugu yedıgın zaman uzaydan mı nereden geldıgınıo zaman anlıyacaksın besmelesız murted