Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Gürsel Tekin: Ana avrat küfür ettim ama bir sorun neden ettim

 CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin NTV'de canlı yayına katıldı. Tekin geçen yıl ortaya çıkan küfürlü videosuna açıklık getirdi. Ana avrat küfür ettiğini kabul eden tekin itirafta bulundu.

Tekin şu açıklamaları yaptı;

"Son 2 seçimdir AKP çetelerinin paylaşmış olduğu bir şey var. Onu çok kısa açıklamak istiyorum. Bir vatandaşa küfrettiğim yönünde iddialar ortaya atıldı.
Çok doğrudur. Küfrün ötesine de geçtim. Ben söylediklerimin arkasında duran biriyim. 1 Mayıs günü Beşiktaş'ta ben ve birçok vekil arkadaşımız 1 Mayıs alanına gitmek için bekliyorduk. Bu sırada AKP gazlarının ortasında kaldık. O sırada polis olduğunu yüzde 100 bildiğim bir genç gelip 'Kemal nerede?' diye bir soru yönelttl. Ben de 'hangi Kemal?' diye bir soru yönelttim. O da 'Genel Başkan Kemal. Ben CHP'liyim' yanıtını verdi. Nasıl konuşuyorsun deyip bir sürü hakaret ettim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.