Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Alman meclisinde Türklerin Ermenileri katlettiğine dair bir yasa geçti. Yasa, Türkiye'den işçi olarak Almanya'ya göç eden bir ailenin, Almanlara yaranmak için her şeyi yapmaya hazır bir çocuğu olan Cem Özdemir'in katkılarıyla kabul edildi. Cem Özdemir'le birlikte Türklere katil diyen 10 milletvekili daha var.

TÜRKİYE’YE NEFRETİNİ KUSTU

Cem Özdemir, bundan yaklaşık 8 ay önce 1 Kasım seçimleri öncesinde HDP'ye alenen oy istemiş, PKK bayraklarıyla süslenen salonda yaptığı uzun konuşmada Türkiye düşmanlığını zirveye taşımış, Ermeni isimlerinin Türkiye'deki her bölgeye verilmesi gerektiğini savunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sülo 8 yıl önce

Vay şerefsiz vay ulan kani bozuk senin o agzin ne diyor bu kadar vatan hayini olamaz yalaka seni millet vekili degil ermeni cabani yapmali

Avatar
Ergün bulca 8 yıl önce

Vatan haini sevimsiz Allahın laneti üzerine olsun

Avatar
mehmet öztürk 8 yıl önce

Vay o.çocugu vayyyy.Senin ananı bacını sülaleni...

Avatar
Adanali 8 yıl önce

Senin annanı çocuklarını karını ve süraleni ve en fazlası senin götünü sike sike Ermeni ve Hido piçleri çıksın diye soyasını Türk'ler siker orusbu çocuğu

Avatar
xxl 8 yıl önce

Süzme orospu çocuğu

Avatar
Cengiz 8 yıl önce

Eyer adamsan birdaha. topraklara adım atmassın şerefsiz