Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Hakan Fidan gidiyor mu? Yerine kim gelecek?
Sözcü Gazetesi Yazarı Zeynep Gürcanlı, MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın Tokyo Büyükelçiliğine atanacağını yerine de Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ın isminin konuşulduğunu yazdı...

İşte Zeynep Gürcanlı'nın o yazısından ilgili bölüm;


Ankara’da bu aralar gündemdeki isim Hakan Fidan…


Türkiye’nin başkentine 4 ay arayla gerçekleştirilen iki terör saldırısının engellenememesi, kamuoyunda MİT için “Milli İstirahat Teşkilatı” yakıştırmalarını başlattı. MİT’in başındaki Hakan Fidan’ı da hedef tahtasına oturttu.

Fidan’ın önümüzdeki günlerde MİT’in başından alınacağı, büyükelçi olarak yurtdışına atanacağı konuşuluyor. Hatta bir ülke telaffuz edilmeye bile başlandı… Hakan Fidan’ın Tokyo’ya Büyükelçi olacağı fısıltısı kulisleri sarmış durumda.

Fidan’ın gidişi kadar, yerine gelecek isim de konuşuluyor Ankara’da. Öne çıkan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın adı. Ancak çok büyük bir sürpriz olabileceğinden de bahsediliyor.

Ne olabilir bu sürpriz? Ergenekon’da adı geçen birinin MİT Müsteşarı yapılması olmasın!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.