Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Robert Hockett Belçikalı Libeert Aykurt Nuhoğlu

Halep yanarken Aleviler'i de provoke etme peşindeler
Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın önceki gün gözaltına alınmasını bahane eden azılı bir grup 'cemevinde nöbet eylemi'ne başlayarak provokasyonun fitilini ateşlemeye çalışırken, nifak çıkarma derdinde olan bazı mezhepçi yayın organları da olayı abartarak 'Alevi katliamı yapılacak' havasında sundu.

Tahrik ve provokasyonlara gelinmemesi gerektiği yönünde çağrıda bulunan yetkililer, Zeynel Odabaş'ın suçsuz olması halinde serbest kalacağını belirttiler.

Öte yandan; Halep'te İran-Rus-Esed katliamı devam ederken Türkiye'deki Aleviler'i de kışkırtma peşinde olan bazı çevrelerin bulunduğuna dikkat çeken duyarlı vatandaşlar, oyuna gelinmemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

İşte olayı provoke eden bazı haber siteleri:





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.