Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Halk silahlanıp dağ, taş PKK'lı aradı!
Çaldağ Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan'ın PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından yöre halkı silahlanıp dağ, taş terörist aramaya başladı. Şehirde ise halk sokağa döküldü ve teröre lanet yağdırdı.

ÇALDAĞ'A YÜRÜMEK İSTEDİLER
Giresun'a terör örgütü PKK'nın Çaldağ Jandarma Karakolu'na yaptığı saldırıya vatandaşlar tepki gösterdi. Atatürk Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile saldırının gerçekleştiği merkeze bağlı Çaldağ köyüne yürümek istedi.



EMNİYET MÜDAHALE ETTİ
Yol boyunca terör örgütü aleyhinde sloganlar atan grubun önü polis tarafından bir süre sonra kesildi. Emniyet müdürlüğü yetkilileri, bölgede operasyonların sürdüğünü belirterek grubun eylemine son vermesini istedi.



SİLAHLANIP DAĞ TAŞ TERÖRİST ARAMAYA BAŞLADILAR
Çaldağ Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan'ın PKK'lı teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından yöre halkı silahlanıp dağ, taş terörist aramaya başladı.



KARAKOL KOMUTANI ŞEHİT OLMUŞTU
Terör örgütü mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla Çaldağ Jandarma Karakolu'na düzenlenen saldırıda karakol komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan şehit olmuştu.



haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.