Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Hasip Kaplan'dan Kürtlere hakaret!
Terör örgütü PKK'nın katliamlarına son bir yıl içinde 800'ün üstünde şehit verdik. HDP'li milletvekilleri, canlı bombaların cenazesine katılmaktan tutun, PKK'nın propagandasında yer almak için ellerinden geleni yaptılar.

9 MİLLETVEKİLİ TUTUKLANDI

Gün geldi, dokunulmazlıklar kalktı ve soruşturmalar başladı. En sonunda ifade vermeyi kabul etmeyen HDP'lilere operasyon yapıldı ve eş başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da içinde yer aldığı 9 milletvekili gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı ve mahkeme tarafından tutuklandı.

HASİP KAPLAN 'KÜRTLERE' YAVŞAK DEDİ

HDP'liler, tutuklamaların ardından çılgına döndü. Hasip Kaplan öylesine kızgındı ki HDP'ye oy vermemiş olan, HDP'liler için sokakları yakıp yıkmayan Kürtlere 'yavşak' dedi.



Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZAZA 7 yıl önce

YAVŞAK SENİN SURALENDİR

Avatar
Fırat kalkan 7 yıl önce

Kürtlerden size ekmek yok artık. Soydaşlarınıza Ermenilere gidin

Avatar
Mehmet 7 yıl önce

Yazsak sensin ermeni pici

Avatar
Ahmet k. 7 yıl önce

Bekle sira sanada gelecek okuz gibi boğüttürecekler seni merak etme

Avatar
Yalnızadam 7 yıl önce

Meraklanma çopar sıra sanada gelecek seni sikmeyi pardon sana sokmayı unutmuşlar ama bekle yakında ikinci postada sana koyacaklar otur götünün üzerine ve sıranı bekle köpek soyu senin yadi ceddini sikerim.

Avatar
Misafir 7 yıl önce

deli kaplan, sanada sıra gelecektir, sıranı bekle, hangi hapishaneyi istiysun

Avatar
mahmut demirkolllllu 7 yıl önce

Bu kağıttan kaplan.akıldan vicdandan hayadan insanlıktan şereften iyi doru ve güzellikten nasip almamış han bölücü kail dosu zavallı bir aratk. yaptıkları dangalaklıktır.Ermeni kökenli pkk ve yan ürünü HDP lilerin kürt kardaşlarimizin düşman olduğun kuşbenller bile bilir..Lakin pkk ya destek veren oy venenler hainler geçmişini araştırsın.bu kaplan zırzopu ve takım akadaşları acilen vatanaşlqan çkarılmalı.deyslarn ülkemmizde iş ne? kimlikli kürtlere ancak kanı sütü bozuk olanlar hakar et eder.

Avatar
Kurşun asker 7 yıl önce

HASOOOOO selo'dan sonra sıra sendeee bekleeeee. Geliyoruz az kaldı biraz sabret