Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye türkiye Tanap ıkby türkiye izlanda aday kadrosu

Havalimanında kaza! Direğe çarpan uçağın kanadı kırıldı
 Atlasglobal Havayolları'nın İstanbul Atatürk-Amsterdam Schiphol seferini yapan Airbus A320 tipi TC-AGO kuyruk tescilli uçağı,sabah saat 07.30'da taksi yaparken yeni yapılan inşaat sahasındaki aydınlatma direğine çarptı. Uçağın kanadı koptu.

Atlasglobal'a ait İtalyan uyruklu kaptan pilot yönetimindeki uçağın sol kanat ucu koptu. Uçaktaki yolcular başka bir uçakla Amsetdam'a gönderildiler.


Atlasglobal'den yapılan açıklamada olaya ilişkin şöyle bilgi verildi;

“Atlasglobal Havayolları olarak (bugün) 24 Kasım 2015 tarihinde KK6041 sefer sayılı Istanbul - Amsterdam uçuşunu gerçekleştirecek TC-AGO tescilli Airbus A320 uçağımız, park pozisyonundan taksi yaparken, bulunduğu park pozisyonunun inşaat halinde olması nedeniyle uçağın kanadının ucundaki winglet bölümü direğe sürtünmüştür. Uçakta önemli bir aksaklık bulunmamakla birlikte, ilgili bölümün kontrollerinin yapılması için teknik bölüme alınmıştır. Yolcularımız ise Atatürk Havalimanı'nda müsait durumda beklemekte olan Airbus A320 model TC-ATK uçağımız ile Istanbul - Amsterdam seferini gerçekleştirmiştir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.