Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

HDP'den saldırıya kınama
Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Grup Başkanvekili İdris Baluken, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen bombalı terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

"ŞİDDETLE KINIYORUZ"
Baluken, "Her birimizin çalışma programı için kullandığı havaalanına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz." şeklinde konuştu.

HDP'li Baluken, şunları söyledi; "Basına düşen haberlere göre şu anda İstanbul'da art arda patlamalar ve silah sesleri olduğu yönündeki haberleri üzüntü ile okuduk. Her birimizin çalışma programı için kullandığı havaalanına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Bu konu ile ilgili hükümet bilgilendirme yapmalı. Saldırılar yapılırken Atatürk Havalimanı gibi bir yerde bombalar patlarken bu ülkenin hükümeti, içişleri bakanı, istihbaratı, emniyeti ne yapıyor onu da merak ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet sunar 8 yıl önce

Bu orosbu çocukları ne zaman ceza evine girecek onu merak ediyorum.bunlar ekmeksiz köpekler.vatansız serefsizler.