Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

HDP'den yeni 6-7 Ekim provokasyonu

HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş 6-7 Ekim'de yaşanan ve 50'den fazla insanımızın ölümüne neden olan katliamın baş sorumlusu. Bölücü örgütün siyasi uzantısı olan ve sadece Kandil'in sözcülüğü yapan parti bu kez de Gaziantep'te yaşanan hain saldırı sonrası kendine pay çıkarmakta ve ülkeyi aldığı emir doğrultusunda kaosa sürüklemek istemektedir. 

YENİ 6-7 EKİM ÇAĞRISI

HDP: Daha geçen hafta PKK'nın Van'da yaptığı saldırı bir düğünü hedef alırken HDP dün "Bizim düğünümüz hedef alındı. Bunun suçlusu hükümettir" açıklaması yaptı. Genel Merkez "Halkımız özsavunmasını yapsın" diyerek 50 masumun katledildiği 6-7 Ekim olaylarının ikincisini başlattı. Terörist cenazelerinden çıkmayan vekilleri "Teröre karşı beraber duralım" mesajı verdi...

FİGEN ÖNCÜLÜĞÜNDE CENAZEDE PROVOKASYON

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde düğündeki terör saldırısında yaşamını yitiren 50 kişiden 37'sinin cenazesi Yeşil Kent Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

HDP'nin, saldırı sonrası Gaziantep'e giden kadın milletvekilleri, yanlarına aldıkları PKK yandaşlarıyla birlikte "Biji Apo" sloganları atarak polise saldırmaya çalıştı.

Gruba öncelik eden Figen Yüksekdağ'ın olayları provoke ettiği gözlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.