Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

HDP'li Sebahat Tunceli'nin zor anları!
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliğinin düzenleneceği Bakırköy Halk Pazarı Alanı'na gitmek isteyenler üzeri arandıktan sonra alana alındı.

HDP'LİLER ARAMA YAPILMASINI İSTEMEDİ

Bu arada, kutlamaların yapılacağı alana sendika ve konfederasyonlarla beraber İsmail Erez Caddesi'nden ulaşan HDP'li grup, arama noktalarının bulunduğu sokağa kadar ilerledi. Burada arama noktasından geçmeden alana girmek isteyen grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.

YASA DIŞI PANKARTLARA MÜDAHALE EDİLDİ



Polisin tüm uyarılarına rağmen arama noktasından geçmeden alana girmek isteyen ve ellerinde yasa dışı poster, pankart ve flamaların bulunduğu gruba müdahale edildi.

Müdahale sonrasında grup içerisinde bulunan bazı kişiler gözaltına alınırken, çıkan gerginlikte de bir kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Müdahalenin ardından HDP eski milletvekili Sebahat Tuncel, polisle görüştü. Görüşmenin ardından arama noktasından geçen katılımcılar alana alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmanli geliyor 8 yıl önce

Bunlarin aklinda zoru var ben derim ki Ari daginda büyük bir hastane yapilsin hepsini hem orde calistiralim zararlarini karsilasinlar ve Insanligin icine bunlari artik birakmamak lazim. Kendilerinie hayirlari yok.