Öne Çıkanlar DAEŞ ışid türkiye Ebu Bekir El Bağdadi CNN muhabiri

HDP'ye terör operasyonu

Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı, vekiller teker teker gözaltına alındı.

SON DAKİKA: HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, adliyeye sevk edildi. Savcılık Demirtaş'ı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ DİYARBAKIR'DA GÖZALTINA ALINDI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında Diyarbakır'daki evinde gözaltına alındı 

FİGEN YÜKSEKDAĞ ANKARA'DA GÖZALTINA ALINDI

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör soruşturması çerçevesinde, daha önce çağrılmasına rağmen ifadeye gitmediği gerekçesiyle Ankara'daki evinde gözaltına alındı.

SIRRI SÜREYYA ÖNDER ANKARA'DA GÖZALTINA ALINDI

HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Ankara'da gözaltına alındığı belirtildi.

FERHAT ENCÜ ŞİŞLİ'DE GÖZALTINA ALINDI

HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü ise İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şişli Feriköy'de gözaltına alındı.

Encü, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nden bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

PERVİN BULDAN GÖZALTINA ALINDI

HDP İstanbul Milletvekili Pervin Buldan da gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINAN DİĞER MİLLETVEKİLLERİ İSE ŞÖYLE:

HDP'li milletvekillerinden İdris Baluken, Aysel Tuğluk, Abdullah Zeydan, Nursel Aydın, Selma Irmak, Ziya Pir, Mehmet Ali Aslan, Gürser Yıldırım ve Leyla Birlik de gözaltına alındı.

Ankara'daki HDP Genel Merkezi'nde arama yapılıyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.