Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Herkes ezanı bekliyordu ama hoparlörden öyle bir şey duyuldu ki...

Yunusemre ilçesine bağlı Dış Mahalle İzmir Caddesi üzerinde bulunan Şeyh Fenari Camisi’nde meydana geldi. Cami hoparlörü sistemine giren kişi veya kişiler önce, “Selami abi orda mısın, duyuyor musun beni?” gibi ifadeler kullandı.

Sesleri fark eden mahalleli camiye doğru yöneldi. Bu kez hoparlörden İbrahim Tatlıses’in ‘Beni benden alırsan” isimli şarkısı yankılanmaya başladı. Bunun üzerine mahalleli durumu polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, cami imamına haber vererek, merkezi sistemi kapattırdı.

Caminin içerisine girerek, cihazları kontrol eden polis ekipleri cami çevresinde de inceleme çalışması başlattı. Geçtiğimiz Ramazan ayında da buna benzer bir sabotajın olduğunu belirten mahalleli, yetkililerin bir an önce bu duruma el atması gerektiğini ifade ettiler.

POLİS ARAŞTIRMA BAŞLATTI

Manisa İl Müftülüğü yetkilileri, konunun teknik bir problem olduğunu belirterek, merkezi ezan sistemine giren art niyetli kişilerin frekansları değiştirdiğini kaydetti. Konunun derinlemesine araştırıldığını aktaran yetkililer, emniyet ekiplerinin de sabotajı gerçekleştiren kişi veya kişilerin bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlattığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.