Öne Çıkanlar esed chp komplohaber musul ahmet hakan

Herkese 'ihtiyacı' kadar para veren sosyal deney şaşırttı!
 21 yaşındaki YouTube kullanıcısı Coby Persin'in New York sokaklarında yaptığı sosyal deney inanılmaz sonuçlar ortaya koydu.

Çeketinin ön ve arka taraflarına onlarca 1 dolarlık bankotları yapıştırarak dolaşan Coby elinie aldığı bir kartonda şu not yazılıydı, 'İhtiyacın olanı al'. Coby'nin önüne gelen siyah takım elbiseli adam paraları almaya başlar. Coby'nin 'Bu paraya gerçekten ihtiyacın var mı' sorusuna karşılık adam, 'Buna ihtiyacım yok ama isteyen herkes alabildiğine göre niye almayayım ki' yanıtını verir.


EVSİZ ADAM ŞAŞIRTTI

Giyiminden durumu iyi olan birçok kişi Coby'nin üzerindeki paralardan fazlasıyla aldı. Son olarak bir evsizin yanına gelen Coby inanılmaz bir durumla karşılaştı. Utangaç bir şekilde Coby'e yaklaşan evsiz adam, 'Üzerinizdeki paralardan biraz alabilir miyim' diye sordu. İzin aldıktan sonra sadece 2 dolar alan evsiz teşekkür etti.

AÇ GÖZLÜLER BANKNOTLARI TOPLADI

Coby'nin soruları üzerine evsiz adam, 'Benim ihtiyacım sadece 2 dolar kadardır. Bu parayla yiyecek alacağım. Başka insanların da bu paraya ihtiyacı var' dedi. Bunun üzerine Coby büyük ısrarla evsiz adama 60 doları verdi. Bu sosyal deney bize inanılmaz bir gerçeği de gösterdi. Durumu olmadığı halde karnını doyuracak kadarını alan evsiz adamla ihtiyacı olmadığı halde aç gözlülük yapıp onlarca banknotu alanların videosu tıklanma rekorları kırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.