Öne Çıkanlar suriye neslim güngen türkiye saldırı antalya

Hollanda gıda, tarım, elektronik ürünler nelerdir? İşte Boykot Listesi
Hollanda'nın Türkiye'ye karşı uyguladığı ırkçı ve Nazi kalıntısı uygulamalar, büyük tepki görüyor. Avrupa'da ve ülkemizde yaşayan birçok vatandaş Hollanda ürünlerini boykot kararı aldı. Peki Hollanda ürünleri nelerdir? Hollanda markaları boykot listesini siz değerli okuyucularımız için derledik. 

Türkiye Cumhuriyeti Aile Sosyal ve Politikalar Bakanı Fatma Betül Saylan Kaya'yı Konsolosluk binasına dahi sokmayan Hollanda'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Irkçı bir şekilde Bakan Saylan'a ve yanındaki kişilere sert muamelede bulunan Hollanda Polisi, protesto eden Türklere'de köpekler ile saldırdı. 

İşte HOLLANDA MARKALARI

Perfetti Şekerleme ve ciklet: Vivident,  Mentos, Chupa Chups, Big Babol, Center Fresh,

Broklyn Unilever'a ait markalar: AXE, Becel, Cif, Domestos, Dove, Knorr, Lipton, Vaseline, Yumoş, Algida, Calve, Carte Dor, Clear, Fruttare, Max,  NN Sigorta ING Bank Credit Europe Bank KLM Royal Dutch Airlines Martinair

C&A : giyim 

Head kayak ürünleri ve tenis raketleri

DAF Kamyon Uzel (Massey Ferguson traktör  Philips

HOLLANDA PETROL ÜRÜNLERİ Tamoil SHELL TomTom navigasyon cihazı

gerçektaraf


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
reis 7 yıl önce

Ahmet mehmet değil yerli malı yerli malı yerli malı her daim bunu benimsemeliyiz ötesiyok illa boyle olayları olması lazım her daim yerli ürünler kullanılmalı

Avatar
Ihsan 7 yıl önce

İngiliz köpekleri.

Avatar
Nurdogan Omaş 7 yıl önce

Evet

Avatar
Yusuf ATMACA 7 yıl önce

PO yuda hollandalılar aldı.
HOLLANDA & ALMAN firmalara KAYYIM atamalıyız.

Misafir Avatar
Bİr gün 7 yıl önce @Yusuf ATMACA

Özgürlükleri kısıtlayıp ona bun kayyum ataran, bi gün karına kızına kayyum gelir akıllanırsın.

Beğenmedim! (1)
Avatar
demir 7 yıl önce

Özellikle Unilevere kayyum atansın.Adamlar vergi kaçırıyor.Orada çalışan yakınlarım var.Mesai verilmiyor.Ama mesai fazlası ile yapılıyor.Çalışanlara mesai ücreti vermiyor.Devlete vergi vermemek için.Her türlü oyunu yapmışlar.Adamlar Türkiyede kazandıkları parayı yurtdışına çıkarıyor.Türkiyedeki bankalardan kredi alarak çarkı dönderiyor.adamlar kendini hertürlü garantiye almış.Yarın bugün bişe olursa.Param türkiyede kalmasın mantığı ile hareket ediyor.philips almayın. lg alın. vs Ürün alırken kontrol edin.Hollandaya ait hiçbirşey alınmasın.Alan vatan hainidir.

Avatar
Sevgi 7 yıl önce

Bu Ne O Mazi artıklarını bir gün değil hervün boykot edelim bu saydıklarınız sadece Hollandayamı ait hayırr Dünyadaki pislik Lanetli Yahudilere ait bir sürü ürün var her pokk!!emon onların illa bişeylerin olması gerekmiyor boykot için Allah er yada geç bu kavmi yerle bir edecek Lut kavmi Nuh kavmi vs vs ve İtalyanın ponpeo çehri vibi çünki azgın sapkın bir kavim akıttıkları kanda boğulacak inşAllah amin...!!!

Avatar
sabancoklu 7 yıl önce

masseyfergusomdan vazgecmem cunku dunyanin en salam tiraktöru perkis motor erkent ne hal etmis yamninda

Avatar
Dolphin 7 yıl önce

ATASUN ZİNCİR MAĞAZALARINI UNUTMAYIN