Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Hollywood filmli 'Spectral'de ekranlara gelen bir sahne, Pelin Çift'in TRT 1 ekranlarında sunduğu 'Gündem Ötesi' programında masaya yatırıldı. Pelin Çift ve konuklar Spectral filminde kullanılan bir görüntünün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı andırdığını iddia etti. Hollywood yapımı 'Spectral' filminin 01:36:20 dakikasındaki sahnede ABD ordusunun yok ettiği düşman figürü gösteriliyor.

TRT 1 kanalında ekranlara gelen Pelin Çift'in sunduğu 'Gündem Ötesi' programında yorumlanan bu olay izleyenleri hayrete düşürdü. Hollywood yapımı 'Spectral' filminde 'düşman' karakteriyle ilgili ortaya atılan iddia dikkat çekti

Spectral'da akılalmaz 'Erdoğan' sahnesi TRT ekranlarına damga vurdu. 'Gündem Ötesi' programında Hollywood yapımı 'Spectral' filmindeki 'düşman' karakteriyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

TRT1 ekranlarında Pelin Çift'in sunumuyla ekrana gelen 'Gündem Ötesi' programında çarpıcı bir konu masaya yatırıldı.

DÜŞMAN FİGÜRÜ ERDOĞAN MI?



Hollywood yapımı 'Spectral' filminin 01:36:20 dakikasındaki sahnede ABD ordusunun yok ettiği düşman figürü gösteriliyor. Konuklar ve Pelin Çift, figürün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı andırdığını belirterek olaya farklı bir boyut getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xvc 7 yıl önce

dcsdvsdvdsv

Avatar
adem oglu 7 yıl önce

RTE amerikan düsmani olmaz, olsa olsa yaltakcisi olur