Öne Çıkanlar esed erdoğan DAEŞ chp galatasaray

Hrant Dink öldürüldükten sonra bu hain hızla yükseldi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı gazeteci Hrant Dink cinayetine ilişkin soruşturma kapsamında çok sayıda asker hakkında gözaltı kararı verdi. Cinayette kritik rol oynayan isimlerden biri olan o dönemin İstanbul İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi TİM Komutanı Yüzbaşı Muharrem Demirkale'ydi. Cinayet öncesi ve sonrasında Trabzon ve İstanbul Jandarma İstihbaratı arasında koordinasyonu sağlayan kişiydi. Cinayete karışan jandarma görevlileriyle telefon trafiği belirlendi. Soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine konuldu. Muharrem Demirkale paralel yapının altın çocuklarından. Astsubaylıktan subaylığa geçirildi. Dink cinayetini başarıyla tamamlayınca 2008'de İstanbul'dan Ankara'ya tayini çıkarıldı. Jandarma Komutanlığı imamlığına atandı.

İSTİHBARATA FETÖ'CÜ DOLDURDU

Hakkındaki "Paralel yapı mensubudur" dosyasına rağmen görevden alınamadı. Demirkale bununla da kalmayarak en kritik birimin başına getirildi. Albay olunca Jandarma İstihbaratın Personelden sorumlu komutanı oldu. FETÖ üyesi askerleri jandarma istihbaratın içerisine doldurdu.

15 TEMMUZ'DA ONURLU ASKERE KURŞUN SIKTI

15 Temmuz darbe girişiminde de Albay Muharrem Demirkale ön saflardaydı. Demirkale emrindeki askerlerle Ankara Beştepe'deki Jandarmada darbeyi engellemeye çalışan güvenlik görevlileriyle çatıştı. Demirkale sadece Dink cinayetinden değil darbeye destek suçlarından da yargılanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.