Öne Çıkanlar terör türkiye Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Hulusi Akar ve Hakan Fidan Kilis'te

Suriye'den Kilis'e art arda roket mermileri atılıyor. Patlamalar evlere zarar verirken bugüne kadar 6 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

HULUSİ AKAR VE HAKAN FİDAN KİLİS'TE



Son olarak sabah saatlerinde 3 mermi daha Kilis'e düştü. Yaşanan olayın ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan Kilis’e gitti.

Kilis Valiliği’nde Kilis Valisi Süleyman Tapsız ile görüşen Genelkurmay Başkanı Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın daha sonra inceleme yapmak için sınır hattına gitti.

DÜN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Kilis’e dün sabah saatlerinde de 2 roket mermisi daha düşmüştü. 3′ü ağır sekiz kişinin yaralandığı saldırıda ağır yaralanan 2 kişi tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetti. Roketli saldırı sonrası Kilis’te vatandaşlar Valilik binasına yürüyerek protesto gösterisi düzenledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.