Öne Çıkanlar abd terör örgütü akademisyen rusya ışid

Hüsnü Mahalli akrabası olan Sultanahmet bombacısını anlattı
Gazeteci Hüsnü Mahalli, Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli’yle aynı aşiretten olduklarını, bombacının amcasını tanıdığını belirterek, “Bu aileyi 30 yıldır tanırım, o zamandan beri radikal dinci, intihar eylemcisi olmaya müsait kişilerdi” dedi.


"BOMBACININ AİLESİ RADİKAL DİNCİ BİR AİLEYDİ"

Konuya ilişkin soL’dan Ahmet Çınar’ın sorusunu yanıtlayan gazeteci Hüsnü Mahalli, “Yeni Şafak yakın akrabam olduğunu yazmış. Uzak akrabadır. Aynı aşiretten olduğumuzu ben dün akşam Halk TV’deki programımda söyledim zaten. Bombacı Nabil Fadlı’nın amcasını tanırım. Babasını tanımam. Çünkü bunlar 1970’li yıllarda Suudi Arabistan’a gittiler. O zamanlardan beri radikal dinci, intihar eylemcisi olmaya müsait kişilerdi. Bunları televizyon ekranında kendim anlattım” diye konuştu.

“Biz büyük bir aşiretiz. Babam da aşiret reisi” diyen Mahalli “Bunları ben, orada yaşanan gerçeği anlatmak için ekranda söyledim. Bu aile, ta 30 yıl önceden acayip radikal dinci bir eğilim içinde olan bir aile. Aşirette çeşitli dallar olur. Nabil Fadlı’nın ailesi de o dallardan biridir. Biz de Cerablus kasabasında bir aşirettik” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.