Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

İdil'deki özel harekat polisinden şok açıklamalar
"Yaralandığınız için eve mi döneceksiniz?" sorusuna "Hayır, burada göreve devam" yanıtını veren polis, operasyonu bırakıp evine dönmeyi düşünmediğini yineledi.Güvenlik güçlerinin evine dönmek gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan polis, şunları kaydetti:"Buradaki arkadaşlarımızın birçoğuyla burada yaşananları 'Hak ve batılın savaşı' olarak düşündük. İnşallah kabul edilirse Hak yolunda gidiyoruz. Karşımızdakiler sadece ülke içindeki birkaç çapulcudan ibaret değil. Bunu herkes görüyor, izliyor. Birçok yerden destek alıyorlar. Onun için bizde hiçbir zaman bırakıp gitme düşüncesi oluşmadı. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi Allah yolunda vatan, millet sevgisi ile buraya geldiler. Biz bu vatanın her karışını kanımızla aldık, kimseye de bırakmaya niyetimiz yok."




"MİLYONLUK DUA ORDUSUNDAN GÜÇ ALIYORUZ"



PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar kapsamında 5 aydır bölgede görev yaptığını kaydeden özel harekat polisi, "Türk Silahlı Kuvvetleri ve polislerin mücadelesinden ziyade arkamızda milyonlarca dua ordusu var. Biz onlardan güç alarak, onların sayesinde buralara geliyoruz. Onların duaları olmasa herhalde hayatta zor kalırdık" ifadelerini kullandı. (internethaber)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.