Öne Çıkanlar terör ömer toprak EURO 2016 IŞİD hücre evi galatasaray Şiir kitabı çıkarmak için

İkinci canlı bombacının kimliği belli oldu! Babasından flaş ifadeler
Ankara’yı kana bulayan ikinci bombacı olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar’ın babası Radikal’den İdris Emen’e konuştu. Baba M.D oğlunu emniyete şikayet ettiğini ancak gerekenin yapılmadığını söyledi.

 

“Benim oğlum böyle birşey yapamaz” diyen baba M.D, oğlunun Suriye’ye gittiğini 2014 yılında ise tekrar Adıyaman’a geldiğini söyledi. Baba emniyete giderek “oğlumu cezaevine atın” dedi ancak Suriye’de IŞİD’e katıldığı öne sürülen Ömer Deniz,  ifadesi alındıktan sonra polisler serbest bıraktı.  

 

Oğlunun evli ve bir çocuğu olduğunu söyleyen baba çaresiz. Emniyetten kendisine saldırıyı oğlunun işlediğine yönelik bir bilgi gelmediğini söyleyen baba bu saldırıyı oğlu Ömer’in yaptığına inanmadığını belirtti.

 

İkinci saldırgan olduğu iddia edilen Ömer Deniz Dündar’ın, diğer canlı bombacı Yunus Emre Alagöz ile birlikte Gaziantep’ten iki ayrı arabayla Ankara’ya geldikleri ve eylemin gerçekleştirildiği bölgede bir süre keşif yaptıkları belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.