Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

İkinci el telefonlarda FETÖ tehlikesi!
FETÖ mensuplarının kendi aralarında haberleşmek için şifreli ByLock programını kullandığı ortaya çıkmıştı. MİT'in şifreleri kırarak programı kullanan isimlere ulaşması sonrası FETÖ'cüler ellerindeki telefonları yok etmeye başladı.

Haber 7'nin haberine göre MİT'in ByLock kullanan isimleri belirlemesi sonrası deşifre olmakla karşı karşıya kalan FETÖ'cüler ellerindeki telefonları ikinci el piyasasında satmaya başladı.

İSTİHBARAT ÖNLEM ALDI

Konu ile ilgili olarak istihbarat birimleri önlem alarak şüpheli isimlerin eski telefonlarını da incelemeye aldı. IP numarası üzerinden hareket edecek istihbarat birimleri kaybedilen veya satılan telefonları bularak inceleyecek.

İKİNCİ EL TELEFON ALIRKEN DİKKAT

Satın aldığınız telefon daha önce FETÖ mensupları tarafından kullanılmış yada bir suça karışmış olma ihtimaline karşı kendinizi savunmanız ve paranızı korumak için ikinci el telefonu aldığınız kişi ya da satıcı arasında bir satış belgesi düzenlemesi gerekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.