Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

İlyas Salman gözaltına alındı

'Trendeki Yolcu' filminin oyuncularından İlyas Salman, çekimler için gittiği Aydın'da filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı için gözaltına alındı.

NE OLDU?

İlyas Salman'ın da rol aldığı 'Trendeki Yolcu' ekibi çekimler için Aydın'daydı... Filmin tanıtım toplantısı için Zincirlihan Otel de bir araya gelindi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullanan ve taşkınlık çıkaran Salman, görevliler tarafından uyarıldı ancak Salman içki içmeye ve olay çıkartmaya devam etti. 

OTEL GÖREVLİLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis hemen otele geldi. Salman'ın oyuncu arkadaşlarının tepki göstermesi işe yaramadı. Salman gözaltına alındı. 


İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Sarhoş bir halde olay çıkardan Salman, gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gececi 7 yıl önce

Aslında böyle kendini bilmezleri filmde oynatmayacaklar