Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

İmama bıçaklı saldırı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbeye kalkıştığı 15 Temmuz gecesinde sela okudukları için saldırıya uğrayan ve darp edilen din görevlilerin hikayeleri birer birer gün yüzüne çıkıyor. Onlardan biri de İstanbul Üsküdar Kandilli Cami İmamı Mustafa Temiz. Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, din görevlilerine sela okunması talimatını alan Temiz, camiye gelerek sela okumaya başladı.

Bu sırada cebinde ekmek bıçağı taşıyan alkollü bir saldırgan, küfürler ederek cami girişine kadar geldi. "İmam nerede hemen şu salayı sustursun" diye bağıran saldırganın cebindeki ekmek bıçağını fark eden cami cemaati olaya müdahale ederek saldırganı uzaklaştırdı.



KİMLİĞİ VE BIÇAĞI ALARAK UZAKLAŞTIRDI

Bir başka vatandaş ise zarar vermesini engellemek için, saldırgana kendisini polis olarak tanıtarak kimliğini vermesini istedi. Kimliğini aldıktan sonra cebindeki ekmek bıçağını da teslim etmesini isteyen vatandaş, bıçağı da aldıktan sonra alkollü saldırganı alarak bölgeden uzaklaştırdı. İmam Mustafa Temiz saldırganı tanımadıklarını, kendisini polis olarak tanıtan kişinin ise cami cemaatinden olduğunu anlattı. Temiz, saldırganla ilgili suç duyurusunda bulunmadıklarını söyledi.

Yenişafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.