Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

İngiliz İndependent gazetesinin ikiyüzlülüğü

Beşiktaş'ta düzenlenen, 39 kişinin şehit olduğu hain saldırıyı PKK'nın yan kolu TAK üstlendiğini açıklamıştı. Saldırıyı bizzat TAK üstlenmeden önce bile bakanlar ve son olarak Başbakan Binali Yıldırım, PKK'yı açıkça işaret etmişti.

"İSTANBUL'U KİMİN BOMBALADIĞINI HENÜZ BİLMİYORUZ"

Buna rağmen İngiliz İndependent gazetesi saldırıyı kimlerin yaptığının henüz ortaya çıkmadığına dair haberler yapmaya devam ediyor. İngiliz gazetesi haberinde "İstanbul'u kimin bombaladığını henüz bilmiyoruz. Bu da Türkiye'nin şu anda Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıya işaret ediyor." yorumunda bulunarak Türkiye'yi alçakça eleştirmeye kalktı.

Haberin videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, terör saldırısı henüz gerçekleşmişken yaptığı açıklamaya yer verilerek 'Türk yetkililer bilgisiz' gibi gösterilmeye çalışıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I SUÇLADILAR

Haberde ayrıca, "Cumhurbaşkanı Erdoğan sorumlu olanları ortadan kaldıracağına dair söz verdi ancak terörizmin Türk yaşamının kalıcı bir özelliği haline geldiği koşulları kendisi yarattı." sözlerine yer verilerek teröristler değil Cumhurbaşkanı Erdoğan suçlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.