Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya çatışma fenerbahçe haber

İran'da YRK'yla çatışma
İran kırsalında terör örgütü PJAK'ın silahlı kolu YRK ile ordu birlikleri arasında çıkan çatışmada 5 örgüt üyesinin öldürüldüğü açıklandı.

DAHA ÖNCE İRAN'LI GÜÇLERE SALDIRDILAR
İranlı askeri yetkili de "Batı Azerbaycan eyaletinde düzenlenen operasyonda terör örgütü PJAK üyesi 5 kişi öldürüldü." açıklamasını yaptı. 
Açıklamada ayrıca örgüt üyelerinin Devrim Muhafızlarına bağlı Besiç güçlerinden 2 milis ve bir mühendisi öldürdükleri belirtildi. 

BİRİ BÖLGE SORUMLUSUYDU
Öldürülenlerden bir kişinin örgütün bölge sorumlusu olduğunu belirten Pakpur, İran'ın kayıplarına dair açıklama yapmaktan kaçındı.

YRK İRAN'IN BAŞINA BELA OLDU!
PKK'nın İran uzantısı olarak bilinen PJAK, İran'ın Türkiye ve Irak sınır bölgelerinde silahlı faaliyetlerde bulunuyor. Örgüt silahlı kolu YRK ile zaman zaman düzenlediği saldırılarda İran sınır güçlerine zayiat verdiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
başgan 8 yıl önce

YRK kafalılar