Öne Çıkanlar suriye türkiye edip yüksel hapis cezası fransa terörist

IŞİD yine Türk askerine saldırdı!
Askerler ateşe misliyle karşılık verirken, Suriye tarafından ateşlenen 2 havan mermisi ise Karkamış'ta boş araziye düştü.

Geçen 28 Ocak günü ve dün sınırda mayın temizleme aracıyla, mayın tespit ve temizleme görevi yürüten askeri birliğe Carablus'taki IŞİD militanları tarafından ateş açılmış, askerler de bunun üzerine karşılık vermişti. Bu olayın ardından sabah saatlerinde Karkamış ilçe merkezine 1 kilometre mesafede, mayın temizleme çalışması yürüten askerlere, yine Carablus'taki IŞİD militanları tarafından ateş açıldı.

IŞİD MİSİLLEMEYE KARŞILIK VERDİ

Kimsenin yaralanmadığı olayın ardından IŞİD militanlarının bulunduğu bölgeye angajman kuralları kapsamında misilleme atışı yapıldı. Obüs ve zırhlı araçlardan açılan ateş sırasında aralıklarla IŞİD militanları ateş etmeye devam etti. Bu sırada Suriye tarafından atılan 2 havan mermisi ise Karkamış Belediyesi yakınlarındaki boş araziye düştü. Patlamada yaralanan olmazken, sınırda görevli zırhlı birlikler, havan mermilerine karşılık olarak da IŞİD hedeflerine yönelik misilleme atışı yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.