Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

İsrailli general Golan'dan PKK açıklaması

İsrail ordusunda komutan olan Yair Golan, Washington'daki bir düşünce kuruluşunda konuşma yaptı. Golan konuşmasında PKK için, "Benim kişisel bakış açıma göre, PKK bir terör örgütü değil. Belki (bu sözler) manşetlere çıkacak ama; ben böyle görüyorum" açıklamasında bulundu. 

İsrailli general Golan'dan PKK açıklaması

"BAĞIMSIZ VE BİRLEŞİK KÜRT OLUŞUMU ÇOK DA KÖTÜ BİR FİKİR DEĞİL"

“İran, Irak, Suriye, Türkiye Kürtlerini -eğer ki bir araya getirirseniz- nasıl bir araya getireceğinizi ve sınırları ben tam olarak belirleyemem. Fakat İran'a ve bölgede yaygın olan istikrarsızlığa bakarsanız, bağımsız ve birleşik Kürt oluşumunun, bu bataklık için çok da kötü bir fikir olmadığını görürsünüz" ifadelerini kullana Golan, 'Büyük Kürdistan'ı kurmanın bölgede istikrara katkı sağlayacağını' ileri sürdü.
 

İsrailli general Golan'dan PKK açıklaması

"İRANLILAR BİZE BENZEDİKLERİ İÇİN ÇOK TEHLİKELİ"

PKK sevici general Aluf Yair Golan, tehdit olarak gördükleri İran'la ilgili de bir açıklama yaptı:

"İranlılar gelişmiş olduklarından, yüksek bir uygarlığa sahipler, başarılı akademik altyapıları, iyi sanayileri, bilim adamları ve yetenekli genç nüfusları var. Bize çok benziyorlar. Bize benzedikleri için de, çok çok daha tehlikeliler."

Golan, ABD'nin desteği olmadan İran'a bir şey yapamayacaklarını da cümlelerine ekledi.

İsrailli general Golan'dan PKK açıklaması

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Birleşik bir kürt devletine kimse karşı gelmez sanırım fakat Türkiye'den santim toprak almamak şartıyla. Kürtleri destekleyenler onlara toprak veya eyaleyletlerini verebilirler ve bu da samimi olduklarını gösterir. Mesela Amerika bir eyalet tahsis edebilir onlara. Almanya yine aynı şekilde bir eyalet boşaltabilir Kürtler devlet kursun orada diye. Avrupa da toprak mı yok, versinler Kürtlere. Madem onların amacı bu ise, ki bu olmadığını herkes biliyor. Amaç orta doğuda köpek bir devlet kurup o bölgede hakimiyet sağlamak. Onların insan hakları, özgürlük, demokrasi sözlerinin anlamı aslında aynen bu anlamdadır.