Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

İstanbul'da PKK operasyonu! Hedefte örgütün kasası var...
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü PKK'ya yaptıkları faaliyetlerle finansal destek sağladıkları öne sürülen şüphelilerin yakalanması için özel harekat, çevik kuvvet ve polis helikopteri desteği ile eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Başta Kağıthane ve Esenyurt olmak üzere 22 ilçede 36 adrese düzenlenen operasyonda, 20'den fazla şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde aramalar yapıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin kaçak mal ticareti, kumar oynatma, fuhuş yaptırma gibi işlerle uğraşan kişilerden para toplayarak, terör örgütüne aktardıkları öne sürüldü.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyon kapsamında İstanbul dışında da 2 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.