Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

İstanbul'da TIR otobüs durağına daldı! Son dakika gelişmesi
Beykoz'da yokuş aşağıya inerken sürücüsünün kontrolünden çıkan TIR bir iş yerine çarptıktan sonra İETT otobüs durağına daldı. Durak paramparça olurken durakta bekleyen bir kişi son anda kaçarak ezilmekten kurtuldu.

Kaza Beykoz bağlantı yolu Elmalı köyü kavşağında meydana geldi. Adem Dalman'ın kullandığı 41 AJ 260 plakalı konteyner yüklü TIR rampadan aşağıya indiği sırada virajı alamayarak kontrolden çıktı. TIR önce yol kenarındaki bir işyerinin duvarına daha sonrada İETT otobüs durağına çarparak durabildi. Kazada otobüs durağı paramparça olurken durakta bekleyen Fahrettin Kambur adlı yaşlı adam, TIR'ı fark ederek ezilmekten son anda kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kazayı yara almadan atlatan sürücü Dalman, "Çok keskin viraj, çok dik. Freni bastım, kontrolden çıkınca buraya çarptım" diye konuştu. TIR'ın çarparak zarar verdiğini söyleyen işyeri sahibi, "Arkadaş frenlerinin tutmadığını iddia ediyor ama öyle bi şey yok. Virajı alamayınca buraya çarpıyor sonra durağa. Yaşlı bir amca vardı durakta son anda kaçtı" diye konuştu.



FACİA UCUZ ATLATILDI


Otobüs durağının paramparça olduğu kazada ölen yada yaralanan olmazken kaza ucuz atlatıldı. Çevredeki vatandaşlar bu noktada çok fazla kazanın yaşandığını yetkililerin bir an önce önlem alınmasını istedi.

Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.